Buitendeur of voordeur plaatsen

Buitendeur vervangen

Zijn uw buitendeuren aan vervanging toe? Of wilt u meer wooncomfort en uw huis beter isoleren? Dan kan het verstandig zijn om uw voordeur te vervangen. Op deze website ziet u de prijzen voor het kopen en plaatsen van voordeuren. Dit kunnen kunststof deuren (pvc) of aluminium buitendeuren zijn.

De prijs voor het laten plaatsen van een buitendeur ligt in het algemeen hoger dan bij een raam. Dit heeft mede te maken dat er meer hang- en sluitwerk aan een deur zit. Daarnaast is er een verschil tussen de prijzen van binnen- en buitendeuren omdat buitendeuren inbraakwerend moeten zijn en aan een hogere isolatiewaarde moeten voldoen.

Optimale isolatie voordeur

Een goede isolatie van uw woning is positief op het wooncomfort. Bovendien biedt dit ook financiële voordelen. U kunt hiermee wel 25% besparen op uw energiekosten. Vervang dus niet alleen ramen maar ook de voordeur voor een optimale isolatie.

Voordeur beveiliging

Een voordeur is steeds beter beveiligd tegen inbraak. Een buitendeur die over het Politiekeurmerk Veilig Wonen beschikt, is weinig toegankelijk voor inbrekers.

Waarom zou u voor
GroothandelRamen kiezen?

Zeer Scherp Geprijsd

Wij willen dat onze klanten nooit te veel betalen

10 Jaar Garantie

Beloftes maken is gemakkelijk. Wij bieden liever zekerheid

Doe het zelf

Uitgebreide handleiding om ramen en deuren zelf te plaatsen

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel voor uw project

Persoonlijke Service

Onze service stopt niet na de verkoop!