GroothandelRamen - Ramen voor het leven

PVC ramen die u nooit hoeft te schilderen, die een leven lang meegaan, en die helemaal afgestemd zijn op uw wensen.

Over GroothandelRamen

GroothandelRamen zorgt al jarenlang voor extra leefgemak in huis. Wij hebben de juiste knowhow in huis voor leveren en vakkundig plaatsen van ramen, deuren, schuifpuien, rolluiken en zonwering in zowel nieuwbouw als renovatie. GroothandelRamen is uw ramenspecialist in Antwerpen en omstreken.

Wij behandelen onze klanten zoals we zelf willen worden behandeld: via een persoonlijke benadering. Dat betekent direct contact, openheid, een snelle service en met advies op maat. We komen graag bij u thuis om samen met u de huidige situatie te bekijken en u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Daarbij komen uw woonwensen en ons vakmanschap samen. Hierbij staan veiligheid, comfort en kwaliteit voorop.

Wat zeggen onze klanten!

Onze werkwijze

GroothandelRamen is een familiebedrijf met al meer 30 jaar ervaring in ramen en deuren. We leveren over heel België en Nederland wekelijks ramen en deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garanderen wij de hoogste kwaliteit. Onze gecertificeerde Experts helpen u met informatie, advies, inspiratie.

Zet alvast vrijblijvend de eerste stap...

Waarom zou u voor
GroothandelRamen kiezen?

Zeer Scherp Geprijsd

Wij willen dat onze klanten nooit te veel betalen

10 Jaar Garantie

Beloftes maken is gemakkelijk. Wij bieden liever zekerheid

Doe het zelf

Uitgebreide handleiding om ramen en deuren zelf te plaatsen

Ervaren vakmensen

Een team van gekwalificeerd personeel voor uw project

Persoonlijke Service

Onze service stopt niet na de verkoop!